Σχετικά με εμάς…

Depositphotos_5896747_original.png

Η ιστορία μας

Το ξεκίνημα μιας νέας εποχής
η πρώτη αναβάθμιση
Φυγοκεντρικό στο Ν.Σερρών???
αναβαθμιση
αναβαθμιση...
αναβαθμιση.....
Ο Αθανάσιος Κεχλιμπάρης οραματίζεται το πρώτο ιδιωτικό ελαιοτριβείο στο Νομό Σερρών και λύνει το πρόβλημα παραγωγής ελαιολάδου που είχε η  περιοχή αλλά ανοίγει και τον δρόμο για την συστηματική καλλιέργεια ελιάς σε ένα μεγάλο κομμάτι της Μακεδονίας .
Μέτα την επιτυχημένη λειτουργία των πρώτων 2 χρόνων αποφασίζουμε την αγορά και εγκατάσταση  μιας νέας υδραυλικής πρέσας του οίκου  RAPANELLI και ενός ελαιοδιαχωριστήρα  τις κορυφαίας στο είδος ALFA LAVAL .
Το όραμα μας αποκτάει σάρκα και οστά και η παραγωγή δειλά δειλά αυξάνεται. Κάνουμε το μεγάλο βήμα και με καινούρια φυγοκεντρικά μηχανήματα γινόμαστε αν όχι το πρώτο…ένα από τα πρώτα φυγοκεντρικά ελαιοτριβεία στην βόρεια Ελλάδα.
Βλέποντας την ολοένα αυξανόμενη προτίμηση των ελαιοπαραγωγών του νομού μας αλλά και των γύρω νομών αναβαθμίζουμε εξ ολοκλήρου το ελαιοτριβείο με ότι νεότερο και καλύτερο υπάρχει στον ελαιουργική τεχνολογία.
Λόγο τις συνεχής μας θέλησης να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και την καλύτερη ποιότητα  αναβαθμίζουμε κτιριακές εγκαταστάσεις και  μεγάλο μέρος των μηχανημάτων και γινόμαστε σημείο αναφοράς καθαριότητας ποιότητας και απόδοσης.
Η συνεχής αναζήτηση για βελτίωση μας φέρνει μια ακόμα αναβάθμιση. με το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού να αντικαθιστάται με ότι ποιο σύγχρονο υπάρχει. Πλέον όλη η γραμμή παραγωγής ελέγχεται με μικροεπεξεργαστές και PLC για την βέλτιστη ποιότητα και απόδοση .

1975
1977
1983
1994
2001
2015
Depositphotos_5896747_original.png